Exit

 

 

 

Hey!

Improviseren, dat is wat ik graag doe! In een situatie komen en met de middelen die ik heb aan het werk gaan. Natuurlijk is er een voorbereiding maar ik sta open voor wat er op mij af komt. Samen met mijn grote portie enthousiasme voor het vak maakt dat wie ik ben, Mees van den Ekart! Ik werk met een brede lach. Werken met mij is daarom ook echt een plezier! 21 jaar jong en de wereld staat nog voor mij open. Allerlei kansen probeer ik aan te nemen en vooral op elk gebied elke keer weer bij leren.

Happy Clicking!

 


Avontuur!

Ik houd zo van een beleving, een avontuur! Letterlijk op jacht naar reeën was iets wat ik “vroeger” het liefste deed. Of dagen lang liggen wachten op een ijsvogeltje wat 5 seconde langs scheerde wat ik niet eens vast had weten te leggen, daar houd ik van! Lekker een wandeling maken en iets onverwachts tegen komen. En dat onverwachte dan op een eigenwijze manier vast leggen. Niet alleen de natuur biedt mij dat avontuur. Zo zie ik ook een aangrijpend avontuur zodra ik iemand mag portretteren. Een avontuur van emotie en licht, samen gebundeld wat ik maar als te graag wil vast leggen. Veel van deze avonturen leg kom je tegen in mijn blog. Daar zie je een fotoreportage in combinatie met een eigen geschreven tekst. Net dat extra stukje van mij! En dát lees je hier!

Ik probeer net iets extra’s…

 


YEAH! Excellent afgestudeerd!

In 2015 heb ik mijn fotografie opleiding aan het SintLucas ‘excellent‘ afgerond. Excellent afstuderen kan maar één student per opleiding en mede door mijn afstudeer project (hier te bewonderen) ontving ik de excellentie verklaring! Snel hierna ben ik opzoek gegaan naar mijn eigen fotostudio. Deze is sinds september 2015 gevestigd in het Videolab. In het hart van alle creativiteit: Strijp-S te Eindhoven.

TROTS!

 


 

 

Close
Go top